Kerkstraat 9
3400 Landen

Dim’s Paints 

geeft uw woning een nieuwe look.

Contact

Buitenschilderwerken die zorgen voor een frisse uitstraling

Heel belangrijk om uw woning de juiste uitstraling te geven, zijn de buitenschilderwerken. In Landen en omgeving kunt u daarvoor rekenen op Dim’s Paints. Zowel de eindafwerking van een moderne nieuwbouw als het opfrissen van de gevel van uw authentiek pand pakken wij aan.

Eersteklas producten

Een goed en tijdig onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen en bedrijfsgebouwen. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eersteklas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout en buitenschrijnwerk. Wij voeren alle schilderwerken uit met professionele materialen. Degelijk schilderwerk heeft ook een beschermende functie tegen allerlei weersomstandigheden. Zo heeft uw buitenschrijnwerk regelmatig een nieuwe laag beits of lakverf nodig om afbladeren en houtrot tegen te gaan.

Kaleien

Wilt u de buitengevel van uw woning een ander uitzicht geven? Dan kunnen we uw gevel kaleien. Met deze techniek maken we uw gevel egaal en waterdicht. Het geeft een esthetische meerwaarde aan uw woning, het maakt uw muren waterdicht en het gaat jarenlang mee. Wij begrijpen dat u misschien nog bepaalde vragen heeft over de buitenschilderwerken, waaronder de gevel schilderen van uw woning, die Dim’s Paints uit Landen voor u kan realiseren. Die kan u ons stellen via de contactpagina.