Kerkstraat 9
3400 Landen

Dim’s Paints 

geeft uw woning een nieuwe look.

Contact

Binnenschilderwerken steeds uitgevoerd met oog voor detail

Met de correcte binnenschilderwerken, in Landen en omgeving uitgevoerd door Dim’s Paints, kunt u eenvoudig zorgen voor een mooie en goede basis wat betreft de uitstraling van uw huis. Met de juiste voorbereiding en uitvoering bent u verzekerd van een strak eindresultaat.

Van trappen tot plafonds

Er kan worden gedacht aan het schilderen van plafonds, muren en kozijnen in huis. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het schilderen van een trap, hal, slaapkamer, woonkamer, heel het huis of nieuwbouwwoning of appartement. Naast de esthetische functie verzorgen binnenschilderwerken ook nog een aantal andere functies. Zo zorgt het voor extra bescherming bij slijtage van vloeren of trappen. Maar ook tegen de intrekking van vocht en schimmels kan zo bescherming geboden worden.

Professionele merken

Aangezien wij steeds gebruik maken van professionele merken zoals Trimetal, Sigma en Ralston, bent u steeds zeker van een mooi resultaat. Voor nieuwbouwwerven maken wij gebruik van een speciaal 3 in 1 verf. In deze verf zit de primer verwerkt zodat de snelheid veel hoger is. Geef uw interieur of woning een nieuw kleurtje en een totaal andere look en contacteer Dim’s Paints meteen voor een eerste afspraak voor uw binnenschilderwerken. Wij komen vrijblijvend langs voor de opmaak van een offerte. Ook een gevel schilderen wij met oog voor detail.