Kerkstraat 9
3400 Landen

Dim’s Paints 

geeft uw woning een nieuwe look.

Contact

Behangwerken voor een extra cachet

Tegenwoordig is het weer helemaal in de mode om de muren te behangen. Behang past dan ook werkelijk overal, zelfs op uw plafond. Gelukkig kunt u voor al uw behangwerken in Landen en omgeving ook rekenen op de diensten van Dim’s Paints.

Kleine en grote werken

Behang bestaat in vele kleuren, thema's, motieven en materialen. U kunt beroep doen op de behangerskwaliteiten van Dim’s Paints: sinds jaar en dag voert hij met groot gemak zowel kleine als grote behangwerken uit. Zo kunt u een volledige ruimte door hem laten behangen, maar ook één wand die u net dat tikkeltje meer in the picture wil plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke behangwerken en gaan geen enkele soort behangpapier uit de weg.

Van papier tot glasvezel

Zo kunnen wij onder andere behangen met papierbehang, vliesbehang, vinylbehang, acrylbehang, textielbehang als glasvezelbehang. Behang doet muren spreken en schept een sfeer die kan gaan van klassiek tot hypermodern. Heeft u inspiratie nodig voor uw behangwerken? Dan komt Dim’s Paints uit Landen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te overlopen. Ook om uw gevel schilderen kunt u op ons rekenen.